El proper dimecres 3 de desembre, el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) inaugura Una passejada per l’obra de Josep Llimona. 150 anys, que comptarà amb la col·laboració de la Barcelona Academy of Art.

   

La retrospectiva presenta un recorregut al voltant de la creació artística de l’escultor Josep Llimona i Bruguera (Barcelona, 1864-1934), des dels seus inicis en la seva època de formació, fins a arribar a l’etapa de maduresa. Com a novetat, l’exposició compta amb obres inèdites que no han estat presentades al públic fins al moment.

Per a l’ocasió, El MEAM també acollirà algunes de les obres realitzades pels alumnes i professors de la BAA que durant els pròxims dies visitaran el museu per a realitzar en viu els seus dibuixos i pintures sobre la producció de l’escultor barceloní.

Una passejada per l’obra de Josep Llimona. 150 anys, és un homenatge a un dels artistes més rellevants del modernisme català, autor d’obres tan conegudes com El desconsol, l’Escultura eqüestre de Ramon Berenguer III el Gran o l’estàtua de Sant Jordi a cavall.

Podeu gaudir d’aquesta exposició des del 3 de desembre de 2014 a l’1 de març de 2015. Per a més informació podeu consultar la pàgina web del museu.