El passat dimecres dia 4 es va inaugurar al museu MEAM una exposició sobre Golucho un dels principals exponents espanyols del nou realisme contemporani.

Miguel Angel Mayo, “Golucho“, va néixer a Madrid el 1949 i va aprendre a pintar de forma autodidacta. La seva obra reflecteix la cruesa de la vida a través de figures i espais que generen situacions quotidianes marcades per la dura realitat de la condició humana.

Considerat un dels pintors més importants del panorama artístic actual a Espanya, va ser guanyador del “II Concurso de Pintura Figurativa” organitzat per la Fundación de las artes y los artistas l’any 2007. A més, és un dels fundadors del col·lectiu La gallina ciega amb artistes com Antonio López i Dino Valls.

Golucho. Una exposición antológica”, que compta amb una selecció d’una cinquantena de peces que comprenen des de 1998 fins a l’actualitat, es podrà visitar al MEAM fins el 12 d’abril. Per a més informació podeu visitar la web del museu.

Entrevista a Golucho realitzat per Histoire(s)ducinéma Audiovisual