Tal com vam anunciar la setmana passada en la darrera publicació, aprofitant el pont de la Constitució, alguns dels alumnes han aprofitat per acostar-se al MEAM per a realitzar dibuixos i pintures de les obres de Josep Llimona que conformen l’exposició Una passejada per l’obra de Josep Llimona. 150 anys.

Si visiteu el museu al llarg de les properes setmanes, podeu gaudir en viu del treball dels alumnes de la Barcelona Academy of Art.As we announced the past week in the last post, for enjoying the long weekend for the Spanish festivities of the Constitución, some students have visited the MEAM to draw and paint Josep Llimona’s works that form the exhibition Una passejada per l’obra de Josep Llimona. 150 anys.

If you visit the museum during the next weeks, you may enjoy in live the Barcelona Academy of Art students’ work.